Featured Blogger Of The Week (Guy) - Aidi Safuan

by - Monday, August 02, 2010

Hello there! This is aidi-safuan! HAHA... Bangga sekejap sebab dapat jadi featured blogger of the week. Thanks a lot Feeq! :)

1
Header aidi-safuan

Blog aidi-safuan ni dinamakan sempena nama owner dia sendiri. Ya! Nama aku la! haha... gila kuasa sekejap. :P By the way, siapa aidi safuan ni? Best sangat ke dia? Hensem ke dia macam Brad Pitt? haha... Sabar2. Satu-satu la tanya soalan. ish3.... Aidi Safuan berumur 22 tahun. Memang hensem macam Brad Pitt. Sebijik! Korang jer tak percaya. Kena tengok dekat-dekat baru korang perasan memang sama. Haha... Umur berapa? Baru jer sambut birthday pada 23 jun. Tapi kalau nak kasi present masih sempat lagi. Huhu.... Tinggal kat US. (Define US = Ulu Selangor). Masih SINGLE! Memang sengaja bold kat status tuh. Hehe... Teknichally, memang single pun. Tapi sebenarnya aidi-safuan ni ada special relationship dengan Diana Danielle Danny Beeson. Sajer jer tak nak bagitahu korang. Segan la.....

2
Aidi safuan si kacak

Blog aidi-safuan bakal berumur 2 tahun pada August 2010! YEAH!!! ^_^ http://aidi-safuan.blogspot.com Url blog pun guna nama sendiri jer. Simple sebab malas nak fikir nama yang pelik-pelik. (-_-") Blog aidi-safuan ni actually is all about my crap. Masa mula-mula create dulu pun post entry benda mengarut jer. Takder masa nak fikir pasal Unique Visitor la, Traffic la, design blog la, exchange link la, dan lain-lain. Sekarang nih jer buat entry sebab nak kumpul duit through Nuffnang. Gila tak ikhlas nak blogging. haha...

3
Justin Bieber! Fewit~~~

Blogging ni actually dah jadi rutin harian bila tengah praktikal kat TM dulu. Yerla, budak praktikal kan. Mana la staff kasi buat kerja sangat. End up, bukak laptop pastu terus main Facebook. Dah buhsan main facebook, buat entry kat blog kutuk-kutuk staff kat TM. Gila keji punya perangai! :P Ada blog ni pun best gak sebenarnya. Tapi yang paling best, bila dapat Blackberry Bold 9700. Perasaan riak dapat blackberry tu sampai sekarang tak boleh nak kikis. HAHA....

4
Haihhh..... Tak tau nak cakap apa lagi dah. :P

Apa lagi nak tulis nih erk? Hurm..................................................................................................................
Sebenarnya tak tahu nak tulis apa lagi dah. Bangga pulak bila dah terpilih jadi Featured blogger of the week ni. Huhu.... Okay la. Habis. Senang cerita. :P

By the way, thanks again to Feeq sebab chose aidi-safuan jadi Featured Blogger of the Week.So, sebagai cenderahati kat korang yang baca entry special ni, terima la gambar khas untuk korang. Gambar apa? Tengok la sendiri kat bawah ni!! Tu pun nak kena bagitahu jugak ke? Gedik!!! :P

Copy of 5
HAHA.... Jealous tak?!

You May Also Like

6 comments