Tips Tukar Duit Raya Baru di Bank? Percuma Sampul Duit Raya

by - Sunday, June 18, 2017

Nak tukar duit raya tapi tak tau dekat mana? Atau tak tau macam mana? Tak pun nak tips?

Siapa yang nak tukar duit raya tapi tak tau dekat mana, korang boleh tukar dekat semua cawangan bank. Tak kira bank apa semua boleh. Cumanya, mungkin ada yang dah habis. Macam Feeq, mula-mula Feeq pergi ke CIMB tapi CIMB dah habis duit baru. Yang tinggal cuma duit RM10 yang baru. So, Feeq pun pergilah ke Maybank. Bank bukak awal tapi bilik untuk tukar duit cuma buka pada jam 10 pagi je. So, kena lah tunggu.

Berapa banyak boleh tukar? Ikut suka la. Tapi in my case, Feeq tak dapat pun semua duit baru. Ada je yang duit lama tapi dalam keadaan yang baik la. Feeq tukar 1k je. Tu je yang mampu. Tapi mix la duit Feeq dengan duit Aten hahaha

Kalau korang nak datang, make sure korang datang awal. Bank belum bukak korang dah tunggu depan pintu. Kalau tak, mereput. Ada yang Feeq nampak dia beratur sampai 2 jam. Sambil korang tunggu, make sure korang ada benda yang nak di buat. Kalau korang ada phone, make sure ada game & battery full. Kalau tak, sila lah tengok dinding.

For me, I will spend time with video editing.

🌺PERCUMA SAMPUL DUIT RAYA EKSKLUSIF🌺
TERHAD KEPADA 50 YANG TERAWAL

Kami akan memberikan sampul duit raya ekslusif dari pihak CVS Production secara percuma kepada 50 orang yang terawal yang membuat Photoshoot Amal Raya di White Studio Malaysia.

Untuk maklumat lanjut :https://www.facebook.com/CVSmalaysia/posts/1566462160054278

Booking sekarang di 0166664034 (WhatsApp)

Nak Photoshoot? http://bit.ly/2rkVxOV


You May Also Like

0 comments